Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web. Continuarea navigarii implica acceptarea politicii noastre privind cookie-urile . Te rugam click pe butonul alaturat pentru a verifica Politica de Confidentialitate.

Urmareste-ne pe

Avem peste 50 de ani de experientă în domeniu !

Leader şi deschizător de drumuri în domeniul şcolilor de pilotaj

vrâncene, Școala de Șoferi „Melinteanu“ este cea mai veche școală de șoferi privată din Focșani.

Cu o experiență de peste 50 de ani, școala își trage istoricul încă din anul 1969 prin domnul Melinteanu Costică, unul din „greii“ domeniului, care, pe lângă faptul că a școlarizat mii de elevi, a transmis această artă de instrucție auto și fiilor lui care au transpus-o mai departe în sectorul privat, fondând Școala de șoferi Melinteanu.

Primele sale cursuri au început să se desfășoare acum mai bine de 25 de ani.

Unul din factorii care ne-au impus și ne-au făcut să rezistăm pe piață

în tot acest timp a fost profesionalismul echipei. Oferind servicii de înaltă calitate, urmărim mereu să îndrumăm cursanții în însuşirea temeinică, logică, a abilităților de conducere. Scopul nostru este să puteți face față conducerii pe cont propriu, cu îndemânare, siguranță, prudență și respect pentru toți ceilalți șoferi și pietoni. Ne dorim, de asemenea, să vă ajutăm să deprindeți cu plăcere arta șoferiei și să vă bucurați de abilitățile obținute.

Echipa noastră cuprinde 16 instructori auto, 3 profesori de legislație,

psiholog. Puteți afla mai multe aici.

Daca la început cursurile Școlii de șoferi „Melinteanu“ s-au desfășurat

în Focșani, în timp, am încercat să fim tot mai aproape de cursanții noștri. Activitatea noastră se desfășoară astăzi și în alte localități din județ – Panciu și Adjud, la aceleași standarde de calitate.

Ne-am preocupat permanent de mărirea și modernizarea parcului de autoturisme și a dotărilor. Detalii privind baza noastră materială actuală puteți afla aici.

Școala de șoferi „Melinteanu“ funcționează în baza autorizației nr. 0008346/08.01.2018, emisă de Ministerul Transporturilor.

Motto-ul nostru: SERIOZITATE SI PROFESIONALISM
Scoala soferi Melinteanu
echipa Scoala soferi Melinteanu

Şcoala de şoferi Melinteanu oferă cursuri profesionale de şcoală şi legislatie in vederea obținerii permisului auto.

50
ANI de
Experiență
20
Mașini de
școală
16
Instructori
profesioniști
10.000
Clienți
școlarizati

Testimoniale

Ce spun clientii nostri